Kaj je Joga obraza?

Obraz je zemljevid naše osebnosti, preteklih doživetij in prihodnjih zmožnosti torej med drugim tudi najboljši diagnostični aparat na svetu.

Na začetnem tečaju obrazne joge se bomo naučili natančno trenirati svoj obraz, s tem pa poleg tega, da brišemo gube in odpravljamo posledice gravitacije (vrečk, podbradka, očesnih mešičkov…) tudi »prižigamo« žleze v glavi, kar je povezano z zdravjem in ravnovesjem naših hormonov. S treningom obraznih mišic neposredno skrbimo za svoje notranje organe ter živčni sistem. Pa pustimo nadaljevanje za sam tečaj. Skratka… splača se.

Tečaj poteka 15 šolskih ur, dobivamo se 5 tednov po enkrat na teden za 2-3 šolske ure (skupaj 12 šolskih ur). Število udeležencev je omejeno. Med šolanjem delamo z vsakim tečajnikom individualno tako da popolnoma osvojite vsako vajo.

Po približno treh mesecih od prve vadbe vam pripada tudi brezplačna ponovitvena vadba, kjer preverimo vaš napredek in dodamo, poudarimo določene vaje primerne za vaš tip obraza.

Med drugim se bomo naučili 15 intenzivnih, medicinsko zasnovanih vaj in pričakujte, da vas bodo bolele mišice, za katere niste niti vedeli, da jih imate. Postopno bomo gradili mišično formo obraza; najprej ga dvigujemo, nato delamo na volumnu ter prehajamo iz večjih in lažje dostopnih do manjših in zahtevnejših mišičnih skupin. Znanje, ki ga dobite, bo do konca tečaja dobro utrjeno (dobite domačo nalogo), vi pa samostojni in poplačani s čudovitim orodjem, ki ga odnesete s sabo. Slikamo se na začetku in ob koncu tečaja in ob pridni vadbi je razlika na obrazu vidna ter očitna.

Vadba je primerna in priporočljiva za vse, tudi za nosečnice!

Prijave možne na:
031/393/478 ali
tjasacopot@gmail.com

Za več o Jogi obraza priporočam v branje članek na:
http://www.faceforceyoga.com/datoteke/vsebine_priponke/Dnevnikova_priloga_moje_zdravje_joga.pdf