Z veseljem vas obveščava, da sva vadbo joge uspešno preselila na splet (ustvarila sva skupino Pilgrimidoma – oddajava jo preko Facebooka v živo in vse lepo deluje).

Vadba preko spleta je zelo lepo  nadomestila vadbe, ki sva jih učila in v času karantene nam je dala učinkovit trening in sprostitev kar od doma. Ugotovila sva, da mnogim ljudem ta način joge zelo ustreza (Seveda pa absolutno svetujem tudi vodeno vadbo v živo vsaj enkrat tedensko, kjer vas učitelj vidi in popravi.  Če ste začetnik pri jogi je to še posebej pomembno, lahko pa potem izberete kombinacijo vodene vadbe v živo, npr. enkrat tedensko in dodatno vadite še preko spleta.)

Z ON-LINE JOGO torej nadaljujemo tudi v prihodnje.

URNIK REDNIH SPLETNIH VADB (OD 1.10.2020 dalje):

PON 9-10.15
+ BONUS VADBA JOGA FLOW VSAK TRETJI TEDEN V MESECU
Vsak video vas počaka vse dokler imate članstvo v skupini, torej lahko vadite kadarkoli vam ustreza. Midva bova v živo snemala po zgornjem urniku, lahko ste zraven, če vam časovno odgovarja, če ne vadite kadar vam paše.

CENA MESEČNE NAROČNINE:
40 EUR
Nakazilo na TRR
(če ste novi naročnik vas lahko za prve tri dni v skupino povabiva brezplačno, da si v miru pogledate naš program in če je to za vas, v roku treh dni nakažete mesečno članarino na TRR, če nakazila ne prejmeva po treh dneh, pa vas odstraniva iz skupine)

Celo nekaj prednosti on-line vadb sva opazila:

  • Do vadbenih programov lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli.
  • Dobite vsak teden posneto novo vadbo + vsak tretji teden v mesecu dodatni JOGA FLOW za samo 40 EUR mesečno.
  • Hkrati lahko dostopate do vseh vsebin, ki so že bile dodane v bazo (snemava že od aprila 2020, ogromno vadb imate na voljo).
  • Skupina je zaprta, midva pa večinoma delava vsebine v ŽIVO, tako da če imaš čas, se nama lahko pridružiš v živo in tako dobiš še večjo motivacijo in zagon.
  • Dodajala bova tudi različne bonuse: meditacije, predavanja na temo joge in zdravja, motivacijske objave in odgovarjala na vaša vprašanja.

K najinim programom se lahko pridružijo tudi nosečnice in vaši otroci, saj vadbo zanje ustrezno prilagajava. Bi vas pa prosila, da se ob vsaki zdravstveni omejitvi opozori učitelja, da bo vadba res učinkovita in varna!

Vadbe po urniku so namenjene širokemu krogu, tudi tistim z manj izkušnjami.

 Prijave v skupino Pilgrimidoma zbirava na e-mail: tjasacopot@gmail.com ali preko FB!

 IMG_0477N