JOGA VIKEND V PLISKOVICI

 1. –  3. junij

Tudi letos bomo pozdravili poletje na Krasu. Že četrto leto zapored organiziramo joga vikend v idilični kraški vasici Pliskovica.

Tokrat bo še posebej zanimivo, saj bo poleg kvalitetnih joga delavnic, pohodov, vodenih meditacij ter seveda izvrstne vegetarijanske kulinarike z nami predavanje vodila tudi gostja, Vesna Juvan, ki je ravno pred kratkim izdala knjigo Rdeča zarja. Vesna bo vodila sobotno predavanje: CELOSTNO PARTNERSTVO, Kako razumeti ženske in biti razumljen moški.

Več o Vesni Juvan:  O sebi rada razmišlja kot o strastni raziskovalki življenja. Ogromno se ukvarja s pozabljeno modrostjo naravnega ženskega cikla. Vodi tudi delavnice ˝Srce & Maternica˝ in ˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami˝.  Tu se ženske v intimnem krogu somišljenic naučijo povezovati z maternico, centrom ženstvenosti, avtentične moči, notranjega vodstva, radosti in vitalnosti. Izvaja tudi energijske korekcije s pomočjo vibracijske kineziologije.

Slika Vesna Juvan

Cena vikenda: 170 EUR
V ceno je vključeno bivanje v hostlu Pliskovica od petka do nedelje (skupna ležišča), vegi polni penzion v času programa, vsa predavanja po programu, joga delavnice, meditativni pohodi, sobotni izlet po Krasu in večerne vodene meditacije.

PROGRAM:

Petek, 1. junij
17.00 Prihod in dobrodošlica
18.00 Otvoritev vikenda z JOGO
20.00 Večerja
21.00 Joga nidra
22.00 Počitek

Sobota, 2. junij
6.00 Jutranji meditativni pohod v tišini
7.00 Čaj
7.30 JOGA
9.00 Zajtrk
10.00 Predavanje: Vesna Juvan CELOSTNO PARTNERSTVO, Kako razumeti ženske in biti razumljen moški
Ženski cikel pomeni nihanje in valovanje. Moškim pa ta ciklična spremenljivost povzroča samo nepotrebno zmedo. Seveda, dokler tega ne ozavestimo in razčistimo zakaj je tako. Ženske posedujemo čudovite vrline kot so nežnost, mehkoba, toplina, dajanje. Dajemo pa lahko le, če nas razumejo. Na delavnici boste dobili učinkovite napotke in vpoglede v celostno partnerstvo in je namenjena tako moškim kot ženskam.
13.00 Kosilo
15.00 Potepanje po Krasu (spet bomo raziskali nov del te navdihujoče kraške pokrajine, lokacija naj zaenkrat ostane presenečenje
19.00 Večerja: Piknik in druženje na prostem
21.00 Meditacija pred spanjem
22.00 Počitek

Nedelja, 3. junij
6.00 Jutranji meditativni pohod v tišini in pranajama
7.00 Čaj
7.30 Zajtrk
9.00 – 12.00  Joga Delavnica
13.00 Kosilo
Popoldan: prosto in opcijsko kopanje v Sistianu ali pohod po Rilkijevi poti do Devinskega Gradu

IMG_4216