JOGA VIKEND V LOGARSKI DOLINI 20. – 22. NOVEMBER

Naš prvi joga vikend v Logarski dolini (od 12. – 14. junija) je krasno uspel! Ta kulisa gora, narava, joga, kulinarika in dobra družba so se zlili v eno magično celoto! Zaradi vsesplošnega navdušenja nad tem vikendom, sva se s Tjašo odločila, da dogodek ponovimo še letos! In to 2 krat: v septembru in novembru.
Torej dobili smo 2 nova termina. Tokrat boste lahko uporabili tudi svoje turistične bone, ki ste jih dobili od države, če jih boste seveda želeli za ta dogodek. Znesek, ki ga boste lahko pokrili z bonom je 160 EUR, če boste bivali v Vili Palenk oz. 180 EUR, če boste bivali v hotelu Plesnik.
Zaradi prilagoditve kapacitetam joga dvorane, je število mest za posamezen vikend omejeno. Za september je že kar nekaj mest zasedenih.
Septembra je še vedno visoka turistična sezona, zato so nam za september dali malce višje cene.
Nova termina:
 4. – 6. september 2020 (polovico mest je že rezerviranih)
Cena:
 260 EUR 
(160 EUR zneska lahko pokrijete s turističnim bonom)
 
Cena vključuje:
–  2 nočitvi v Vili Palenk*** (dvoposteljna soba)
–  polni penzion (2 x večerja, zajtrk – samopostrežni, kosilo) – vsi obroki so v hotelu Plesnik
–  vsak dan vodena vadba JOGE IN DELAVNICE (učiva Tjaša in Tomo)
–  organizirani pohodi v dolini
–  wellness – uporaba savn in bazena kolikor želite (cel vikend)
–  uporaba joga dvorane in joga pripomočkov
DOPLAČILO: če želite bivati v hotelu Plesnik*** namesto v vili Palenk*** (10 EUR po osebi/dan za dvoposteljno sobo), 15 EUR po osebi/dan za enoposteljno sobo v Vili Palenk ali 30 EUR po osebi/dan za enoposteljno sobo v hotelu Plesnik.
Turistična taksa po osebi na dan: 2 EUR.
JESENSKI TERMIN:
20. – 22. november 2020
 
Cena:
 235 EUR
 
Cena vključuje:
–  2 nočitvi v Vili Palenk*** (dvoposteljna soba)
–  polni penzion (2 x večerja, zajtrk – samopostrežni, kosilo) – vsi obroki so v hotelu Plesnik
–  3 x vodena vadba JOGE IN DELAVNICE (učiva Tjaša in Tomo)
–  organizirani pohodi v dolini
–  wellness – uporaba savn in bazena neomejeno (cel vikend)
–  uporaba joga dvorane in joga pripomočkov
DOPLAČILO: če želite bivati v hotelu Plesnik*** namesto v vili Palenk*** (10 EUR po osebi/dan za dvoposteljno sobo), 15 EUR po osebi/dan za enoposteljno sobo v Vili Palenk ali 30 EUR po osebi/dan za enoposteljno sobo v hotelu Plesnik.
Turistična taksa po osebi na dan: 2 EUR.
 
 
PRIJAVA NA JOGA VIKEND:
Vse, ki vas Joga vikend v Logarski dolini zanima, mi pišite na tale mail  (tomo.petek@gmail.com) do 20. avgusta – predvsem za september. Za november se še ne mudi tako. Do takrat se mi prijavite, da vam držim mesto za septembrski termin (ali novembrski, če se boste nanj prijavili). Vsem zainteresiranim bom poslal tudi program po dnevih – kako bo vikend točno potekal.
COVID-19
Zaradi specifične situacije letos, bom denar za rezervacijo oz. vašo udeležbo na vikendu, pobiral par dni pred vikendom na katerega ste se prijavili oz. v Logarski, ko bomo izvedli program.  Pišite mi tisti,  ki ste resni in želite prisostvovat na tem lepem dogodku v krasni lokaciji.
Če se bodo zadeve zaradi Covid-19 zopet obrnile v drugo smer, bomo dogodek žal prestavili.
Do takrat pa, rezervirajte si ta dva datuma (4. – 6. september) in (20. – 22. november) in gremo se družit v magično dolino!