GRČIJA – KEFALONIJA

Potovanje, ki si ga lahko popestrite z Jogo – ali pa ne 🙂

Od 15. – 22. junija 2022 se vračamo na otok Kefalonija v Grčijo. Bivali bomo v lepih nastanitvah in z najetimi avtomobili boste lahko raziskali ta zanimiv otok, ravno prav velik in zelo lep. Vsako jutro bo na urniku prebujanje z jogo, za tiste, ki si boste seveda tega želeli… Nikogar ne silimo:) Po jogi se podamo vsak drugi dan na izlet in odkrivanje otoka, spoznavanje čudovitih plaž, ena je lepša od druge!

V program imate vključene 3 vodene celodnevne izlete po otoku, drugače pa so vam avtomobili ves čas bivanja na razpolago (na 4 osebe je en avto) in lahko greste tudi po svoje.

Čaka nas res čudovito potovanje, je bilo že preizkušeno:)

 

Malo o Kefaloniji:

Kefalonija je šesti največji otok v Grčiji in za mnoge eden najlepših otokov Mediterana. Lepoto otoka opevajo marsikje, med drugim jo lahko spoznamo tudi v filmu Corellijeva mandolina (Penelope Cruz).

Kljub naravni lepoti in dobri vibri, pa na otoku niso razvili klasičnega množičnega turizma in so raje obdržali svojo tradicijo. Otok ima pestro geografsko raznolikost: od lepih plaž – do hribov, gora (gora Ainos meri 1628 m), jam in še se bo našlo. Poleg naravnih lepot in pestrega reliefa, pa obiskovalce predvsem očarajo vasi ob morju in v gorah, kjer “čas še vedno teče bolj počasi”.

 

Cena in kaj zajema program?

640 EUR
+ LETALSKA KARTA (trenutna cena povratne letalske karte je 100 EUR + prtljaga). Letimo z Ryanair iz letališča Milano – Bergamo. Cene kart lahko varirajo. Lahko si karto kupite sami ali vam jo urediva midva. Če vse prepustite nama je provizija 15 EUR/karto za obe smeri.

OTROCI SPECIAL CENA!!!
1/2 cena za otroka do 12. leta starosti
320 EUR

 

V ceni JE všteto:
– 
vodenje in organizacija potovanja
– bivanje v lepih nastanitvah 7x NOČITEV
– najem avta (brez bencina)

– 5X na potovanju vodena joga (Tjaša in Tomo)
– 3X celodnevni vodeni izlet po otoku

 

V ceni NI všteto:

– prevoz do letališča (lahko naknadno uredim za vso skupino ali greste s svojim avtom do Bergama)
– hrana na potovanju
– dodatno nezgodno zavarovanje za tujino
– hitri ali PCR testi v kolikor jih bomo potrebovali
– bencin za pomikanje po otoku (se razdeli po osebah v avtu)

 

 

 

 

 

 

 

Zakaj Kefalonija?

Ker je eden lepših otokov v naši bližini, ima lepe plaže, lepo morje, dobro hrano, razgiban relief, lepa mesteca in vasi, pestro biodiverzifikacijo,… Je zelo raznolik otok nasploh. Poleg tega je nekaj novega in je otok, ki v preteklosti ni razvil masovnega turizma, ampak je obdržal precej svoje avtentičnosti.

Več o Kefaloniji, si oglejte v spodnjem filmu:

https://www.youtube.com/watch?v=jrVV251I0iE

 

Na potovanje se lahko prijavite na moj e-mail: tjasacopot@gmail.com, ali mi pišete za info.

Zbiram prijave do 20. maja 2022. 

Pridite z nama, če ste ljubitelji lepih plaž, imate raziskovalca v sebi, ste jogist/ka po duši ali pa ne in samo radi greste na pot in odkrijete nov rajski kotiček našega lepega planeta…